Ecoprotein

EcoProtein är ett ekologiskt proteinpulver bestående av både vassle och kasein, en optimal kombination av snabbt och långsamt protein. Detta ekologiska proteinpluver är anpassat för att du ska kunna använda det både under dagen och på kvällen. EcoProtein är ett ekologiskt proteinpulver av högsta kvalité helt utan artificiella konserveringsmedel, sötningsmedel och tillsatser. Det perfekta valet för den medvetna atleten!
 

MikkeL Kessler

Proteinpulvret och energibarsen så väl som proteinbaren från EcoProtein är ett resultat av flera års produktutveckling av EcoProtein tillsammans med den välkända och mycket framgånsgrika danske boxaren Mikkel Kessler, hans tränare, och dietister. Visionen har heal tiden varit att ta fram ekologiskt protein av bästa kvalité med de absoluta bästa råvarorna.

 

Ecoprotein organic proteein bar

EcoProteins ekologiska proteinbar är en proteinbar som är 100 % organisk och innehåller inget raffinerat socker, e-nummer eller artificiella färgämnen. Perfekt efter träning eller som ett nyttigt mellanmål.

Proteinbaren hard en mycket goda och milda smaken Apple & Peanuts och varje bar innehåller hela 25 % protein. Ett naturligt sätt att få i sig det livsviktiga proteinet som kroppen behöver för återbyggnaden av musklerna efter träning. Äntligen finns ett alternativ till alla artificella proteinbars fulla av sådant som kroppen faktiskt inte behöver.

Betterbar

BetterBar är en energibar som är 100 % raw, vegan och organisk. Perfekt innan och under träning eller som ett nyttigt mellanmål.

BetterBar - är tillverkad enligt Raw Food principen. Rawfood innebär att ingredienserna och råvarorna aldrig värms till mer än 42 grader celsius under tillverkningen. Detta för att maximera och tillvarata vitaminer, enzymer och näringsämnen som återfinns i råvarorna. BetterBar säger nej till: konserveringsmedel, transfetter, artificiella färgämnen och sötningsmedel, bekämpningsmedel, GMO och gluten. 

Baren är inte bara full av energi utan kommer dessutom i tre supergoda smaker!

Vill du veta mer?

Ring oss på +46(0)73 05 60 207, info@gaiasport.se eller fyll i kontaktformuläret så berättar vi gärna mer!