James White drinks

James White är det brittiska juice företaget som gjort frukt och grönsaksjuicer i över 25 år. Grundaren Lawrence Mallinson kom från början från soppbranschen, men efter att ha förälskat sig i frukt och grönsakjucier köpte han en gammal ciderfabrik som idag är mer känd som White fruit farm.

James White olika produkter har fått otaliga priser och utmärkelser, men den största var när de 2002 blev tilldelat the Royal Warrant by HM Queen Elizabeth II. Idag sälj hans populära drycket i matbutiker, caféer, barer och restuaranger runt om i världen. Med ett brett utbud av produkter av högsta kvaité är det inte svårt att förstå varför hand jucier och drycker har blivit så populära och idag är mångas favorit!
 

Ekologiska juicer

James Whites ekologiska frukt- och grönsaksjuicer är gjorda på 100% organiska frukter och grönsaker. Inga konserveringsmedel, tillsatser eller koncentrat, bara rena nyttigheter. Ett enkelt och fantastsikt gott sätt att få i sin dagliga dos frukt och grönt. Vilken blir din favorit bland de många smakerna av dessa ekologiska grönskas- och fruktjucierna?

gREAT UNCLE CORNELIUS

En annan storsäljare i sotimentet från James White är den alkoholfria drycken från Great Uncle Cornelius. Dessa härligt läksande dryker är perfekta en varm sommar dag, som fördirnk för de som inte vill dricka alkohol, till fikat eller varför inte på baren eller resturangen till de gäster som söker ett läskande alkoholfritt alternativ. De snygga glasflaskorna hjälper dessutom till att förhöja känslan. Drycken kommer i samkerna Ginger Refresher, Lemon Refresher och Rubarb Refresher. Vilken blir din favorit?

Vilken blir din favorit?

James White har utöver sina stora ekologiska frukt- och grönskasjucier samt den läskande drycken från Great Uncle Cornelius även storsäljaren BEET IT, den populära ingefärashotten Ginger Zinger, ekologisk frukt- och grönskasjucie från Manic Orgnaic och tomatjucien BIG TOM – den ultimata tomatjucien att använda till drinkar som idag används flitigt i barer och på resturanger. Har du hittat din favorit?

Vill du veta mer?

Ring oss på +46(0)73 05 60 207, info@gaiasport.se eller fyll i kontaktformuläret så berättar vi gärna mer!