Biciclista

Biciclista är skapat av riktiga cykelentusiaster, folk som älskar både att cykla och cyklar. Biciclistas produkter är gjorda för att passa lika bra in vid ett 24h MTB race, pendling, resa runt i Europa med väskor och ett tält, Singlespeeding, för en söndag förmiddags åktur med familjen eller för att gå ut och ta en öl med vännerna.

Alla Biciclista produkter är tillverkade i Vescovato en liten stad i Cremona Landsbygd, där alla cyklar och alltid gjort, där alla känner alla vid namn. Produkter görs för hand med kärlek och själ, av bästa materialen möjliga. Detta ger produkter med högsta komfort, hållbarhet och kvalitet för ett bra pris.

Alla Biciclista grejer är personligen testade av skaparna och med hjälp av Los Lobos della Bassa (kanske den mest ikoniska gruppen i New Wave italiensk cykling) och flera andra cyklister.

Kollektion

Biciclista har produkter både för dam, herr och barn. Det finns klädkollektioner både för race och pendling. Vill man ha sina egna unika cykelkläder av högsta kvalité kan de special göras efter era önskemål. Du och dina vänner kan allt få er helt egna kollektion av högsta italienska kvalité!

Vill du veta mer?

Ring oss på +46(0)73 05 60 207, skicka ett mail till info@gaiasport.se eller fyll i kontaktformuläret så berättar vi gärna mer!