Bonk Breaker

Den officiella protein- och energibaren för IRONMAN Triathlon Series USA och den officiella protein- och energibaren för USA Cycling team. Bonk Breaker är skapat och drivs av elittriatleten Jason Winn och av Chris Frank, elitcyklist. Bonk Breaker Nutrition Bars har som filosofi att göra enkla, högkvalitativa protein och energibars gjorda på endast naturliga ingredienser. Deras energi- och proteinbars både smakar fantastiskt samtidigt som de ger hög kvalitativ energi i världsklass. Något som gjort att de snabbt har blivit favoritbaren bland så väl elitcyklister och triatleter. 

bonk breaker bars

Bonk Breaker bars innehåller simpla, rena ingredienser. Ingredienser som du känner igen och kan uttala; inga konstiga E-nr eller konserveringsmedel. Alla energi- och proteinbars är dessutom glutenfria och mjölkfria! Helt enkelt ren, högkvalitativ energi när den smakar som bäst!

Barsen finns både som rena energibars att ta innan och under passet och även som proteinbars att ta efter för att ge kroppen bästa möjliga återhämtningen. Tack vare den stora variationen av samker kan alla hitta sin favorit, godare än en kaka och full av enegri är Bonk Breaker bars till självklara alternativet!

 

bonk breaker chews

Bonk Breakers stora nyhet; chews! Energibitar att ta innan och under träning/ tävling, precis som barsen innehåller dessa energichews endast rena, naturliga ingredienser. Finns i smakerna appelsin och jordgubb, en utan och en med koffein.

Vill du veta mer?

Ring oss på +46(0)73 05 60 207 eller fyll i kontaktformuläret så berättar vi gärna mer!