GU energy

GU Energy har varje dag sedan starten 1993 jobbat mot sin vision; att hjälpa atleter köra länge och fortare än någonsin förut. Med den unika GU kombinationen av kolhydrater har GU gett enegi till otaliga atleter under deras idrottsprestationer världen över. GU Energy är officiell energisponsor för IRONMAN Serien USA inkl KONA finalen på Hawaii. 
 

Produkter

​​​​​​GU Energy har ett fullfärdigt soritiment med energiprodukter, vätskersättning och produkter för återhämtning. Helt enkelt allt du behöver innan, under och efter din prestation. Energiprodukterna finns som energigel, super populära chews (tuggbara energibitar) och sportdryck.

Tack vare den stora mängden av goda, iinovativa och roliga smaker, både med och utan koffein, har GUs genomtänka energiprodukter blivit en favorit bland konditionssportare och atleter i behov av energi i samband med träning, tävling och fysisk aktivitet! Dessutom är GU's enegiprodukter kända för att varaf riktigt midla mot magen och problem som löparmage kan då minskas. 

Roctane Energy gel & roctane energy sportdryck

Rocatane är GUs serie produkter med extra mycket energi, framtagna för att passa riktigt tuffa utmaningar. De innehåller inte bara extra mycket energi utan även mer aminosyror och sodium, allt för att hjälpa kroppen klara av de enorma påfrestning den utsätts för och samtidigt ge den möjlighet att kunna fortsätta prestera på max!

GU Energy – Fueling the endurance lifestyle since 1993!

Vill du veta mer?

Ring oss på +46(0)73 05 60 207, skicka ett mail till info@gaiasport.se eller fyll i kontaktformuläret så berättar vi gärna mer!